Decleor Aroma Cleanse -meikinpoistoaine , 200 ml

Decleor Aroma Cleanse -meikinpoistoaine , 200...

Poistaa meikin täydellisesti, hellävaroen ihoa ärsyttämättä. Ei aiheuta allergiaa. Puhdistaa ihon ja tekee siitä pehmeän sekä kosteutetun. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
22,95 €
Suurenna   
Decleor Hydra Floral Everfresh -kosteuttava silmänympärysgeeli, 15 ml

Decleor Hydra Floral Everfresh -kosteuttava silmänympärysgeeli,...

Sisältää 98 % luonnollisia ainesosia. Kosteuttaa tehokkaasti silmänymärysihoa, silottaa ryppyjä ja vähentää turvotusta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
29,95 €
Suurenna   
Decleor Hydra Floral SPF50 -CC-voide, 40 ml

Decleor Hydra Floral SPF50 -CC-voide, 40 ml

Decleor Hydra Floral SPF50 CC -voide silottaa ihoa. Mineraalipohjaiset pigmentit häivyttävät ihon punoitusta ja tasoittavat ihonsävyn nopeasti. Voide suojaa ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Iho on kosteutettu ja hehkuva. Lue ehdottomasti...

Hobby Hall
24,95 €
Suurenna   
Decleor- intensiivisesti ravitseva käsivoide, 50 ml

Decleor- intensiivisesti ravitseva käsivoide,...

Pehmentää tehokkaasti käsien ihoa. Suojaa käsiä halkeilulta ja kuivumiselta. Ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Ei sisällä parabeeneja. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
15,95 €
Suurenna   
Rauhoittava voidenaamio Decleor Harmonie Calm 2in1, 50 ml

Rauhoittava voidenaamio Decleor Harmonie Calm...

Rauhoittava voidenaamio Decleor Harmonie Calm 2in1 on erityisesti herkälle iholle suunniteltu tuote, joka lievittää sään aiheuttamaa kiristävää tunnetta ja punoitusta. Se on valmistettu pääasiassa eteerisestä ruusuöljystä. Tekee ihosta pehmeämmän,...

Hobby Hall
39,95 €
Suurenna